Det er for tiden ingen registrerte driftsforstyrrelser

Ta kontakt om du oppdager feil eller mangler!

Viktig melding til Wordpress-brukere!

Det har de siste dagene rast inn med meldinger om Wordpress-installasjoner som er hacket. I alle tilfeller til nå så skyldes dette bruk av en plugin som heter TimThumb.

Dersom du har problemer med at bilder ikke vises på hjemmesiden din så skyldes det sannsynligvis at du bruker TimThumb. Du må i så fall oppdatere til siste versjon og gi oss en tilbakemelding. Da åpner vi opp for tilgang igjen.

På grunn av dette problemet så har vi lagt inn en generell sperre på servernivå mot filen "timthumb.php".

Bruker du WooThemes så kjører de med en litt modifisert utgave av TimThumb som også har sikkerhetsfeil.

Les mer om problemet her:

http://blog.vaultpress.com/2011/08/02/vulnerability-found-in-timthumb/
http://www.woothemes.com/2011/08/timthumb-security-flaw-patch/