Egenerklæring for no-domener

Fra og med onsdag 2. januar 2013 har Norid innført elektronisk egenerklæring for no-domener. Det gjør prosessen med registrering av no-domener litt lettere.

Klikk her for å generere en egenerklæring hos Norid

For å kunne registrere no-domener er vi pålagt å innhente en kopi av egenerklæringen for domenet.

Egenerklæringen må sendes som vedlegg pr. e-post til support@subsys.no

Mer informasjon om endringen: http://www.norid.no/nytt/papirerklaringer-ut.html

Brukervennlig og fleksibelt kontrollpanel

Vi utvikler vårt eget kontrollpanel. For deg som kunde sikrer det at vi har kontroll over alle aspekter ved drift av tjenestene.

Mer om kontrollpanelet

Flytting av domener

Brukerstøtte