Oppsett av e-postkonto i Outlook 2013

1. Legg til ny konto i Outlook

Outlook 2013: klikk på Fil fra menyen, Informasjon og deretter Ny...

Outlook 2010 og eldre: klikk på Verktøy og Kontoinnstillinger.. fra menyen. Klikk deretter på Ny...

Ved første gangs oppstart av Outlook kommer man rett inn i guiden for oppsett av e-post.

2. Klikk på Manuelt oppsett eller flere servertyper og deretter Neste.

3. Velg POP eller IMAP

4. Legg inn oppsett for e-postkontoen

5. Klikk på Flere innstillinger og velg fanen Utgående server

Kryss av for å bruke samme brukernavn/passord som for innkommende server.

6. Klikk på fanen Avansert

Legg inn følgende oppsett:

7. Det var det alt. Outlook skal nå være klar for bruk. Lykke til! :)